divendres, 30 de juny del 2017

P2 Bon estiu a tothom

ELS PIRATES US DESITGEM: 

MOLT BON ESTIU A TOTHOM 💓


dimecres, 28 de juny del 2017

P2 Experimentació "Tenyim papers"

Ens hem posat la bata de fer feines de pintura i...hem tenyit papers!!!!!

Hem vist com barrejant aigua amb pintura, l´aigua deixava de ser transparent i el tornava del color de la pintura. Després amb les dues mans hem fet xurros de paper, els hem posat dins de l´aigua de color i, per efecte de la filtració, s´han tenyit.

Ens hem quedat ben sorpresos!! Semblava màgia!













dimarts, 27 de juny del 2017

P2 Ampolles sensorials

Els pirates, amb la nostra gran imaginació, hem elaborat les ampolles sensorials.

Són totes ben diferents pels seus sorolls al moure-les, pels seus colors i pels seus continguts. Tenim l´ampolla de l´estiu (sorra i petxines), l´ampolla de la calma (aigua amb purpurina), l´ampolla del soroll (boletes de diferents colors), l´ampolla de la sal (el seu soroll no és tan fort), l´ampolla del mar i els pirates (aigua amb peixos), l´ampolla del silenci (plomes de colors), etc.

Com som els grans de la Llar les hem elaborat nosaltres però volem que també les puguin gaudir la resta de nens i nenes, per tant,  les compartirem amb els més menuts de l´escola, els Indis i els Bressolets.








dijous, 15 de juny del 2017

P2 L´Ou com balla

Avui hem anat a veure l´ou com balla de l´escola. Després hem anat a beure aigua per refrescar-nos i... cap al pati amb les nostres gorres/gorros i crema solar.














dimarts, 13 de juny del 2017

P1 Ens preparem per dinar

Quines ganes de beure aigua que tenien els Indis després d’haver estat jugant a l’aula de psicomotricitat! 

S’han begut tota l’aigua mentre esperaven el dinar.  A més a més, han estrenat la taula nova de la classe!! Quan hi siguem tots podrem dinar plegats!!!


P2 Bliblioteca Sofia Barat

SHHHHHHTTTTTTT silenci... entrem a la biblioteca. A l´escola també aprenem a fer silenci per escoltar, a respectar a qui ens està explicant alguna cosa.

Avui hem tornat a visitar la Biblioteca Sofia Barat, mireu i escolteu el silenci quan entrem.

Com es nota que ha arribat fi de curs i ens estem fent molt grans.







dijous, 8 de juny del 2017

P2 EXCURSIÓ

Ja hem arribat de la nostra primera excursió 😃😃😃😃

Ho hem passat taaaaaaaaan bé què no volíem tornar. Hem despertat tots els nostres sentits i ens hem endinsat en un món ple de colors, formes, textures, llums, històries, moviments, sons, sensacions, etc.
Repetirem!!