divendres, 15 de juny del 2018

P2B_família Alicia


Aquesta setmana també han vingut a compartir una tarda amb nosaltres els papes de l´Alicia.

L´Alicia porta dies explicant a tots els seus companys que un dia vindria: la seva mama, el seu papa i el Robertito. Quina emoció ha tingut quan els ha vist a la seva classe!!

Els papes de l´Alicia porten temps preparant l´activitat i és què...elaborar una ciutat requereix temps!!

Han vingut ben carregats i els Indis, sempre disposats a col·laborar, els hem ajudat a preparar tot. Junts hem construït la ciutat: primer hem posat el terra, després hem reconegut els diferents edificis i, posteriorment, els hem anat introduint a la ciutat.
A la ciutat hi havia de tot: mecànic per canviar les rodes punxades, floristeria per portar flors a l´àvia, sabateria per arreglar les sabates trencades, botiga de joguines, fruiteria, gelateria, pàrking, estanys amb ànecs, carreteres, zones verdes, etc.

Hem despertat la nostra imaginació i ens ho hem passat molt bé. A més a més, ens ha encantat que vingués el Robertito. Ha jugat i ha estat com un indi més.

Papes, moltes gràcies per l´activitat tan original i ben preparada que ens heu portat però, sobretot, moltes gràcies pel vostre temps, la vostra dedicació i per totes les hores dedicades amb tant de carinyo.

Ens ha encantat compartir l´última estona de tarda junts. A l´Alicia se la veia feliç.






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada