divendres, 21 de desembre del 2018

BON NADAL!!!! シシ

Els darrers dies d’escola han estat plens d’emocions… hem compartit moments d’alegria, de balls, d’abraçades... També hem cantat al tió i ens ha portat un detall a tots els infants de la llar.
A més, ahir vam tenir la sort que els infants i les mestres vam passar una estona amb les famílies de l’escola, gaudint d’un ball de Nadal i berenar tots plegats. 

Desitgem que el 2018 hagi estat tal com esperàveu.  Per aquest 2019, esperem aprendre molt, ser feliços, estar units... entre moltes altres coses que anirem veient i explicant.

L’equip de mestres de la llar d’infants us volem desitjar bones festes i bona entrada d’any. Ens tornem a veure aviat! 


















dimecres, 19 de desembre del 2018

P2B La curiositat dels forats

Fa uns dies, a la classe dels indis vam experimentar amb material heurístic, concretament, amb tubs de cartó de diferents mides.

El joc dels infants amb aquest material va ser sorprenent, ens ha permès veure els recursos que fan servir els nens/es en la seva descoberta, i sobretot la curiositat pels forats. Els infants agafen, miren, els fan rodolar... fins que un infant descobreix que per dins d’aquell forat pot veure a un company. Això va despertar la seva curiositat dels altres que van decidir mirar també.









dilluns, 17 de desembre del 2018

P2 Esmorzar de Nadal

Avui, els infants de P2, hem compartit un matí tots plegats. Aquest moment l’esperàvem amb ganes, ja que hem gaudit d’un esmorzar tots junts i hem ballat música de Nadal.

Una situació per poder enriquir-nos entre nosaltres i gaudir de les relacions amb la resta d'infants. Mostrem imatges i la vivència sobre el matí de rialles i d'acompanyament.











divendres, 14 de desembre del 2018

P2 Tió de nadal a la piscina

Avui és el nostre últim dia a la piscina, estem molt contents i contentes perquè els nostres familiars ens han pogut venir a veure, i també... perquè el tió de Nadal ens ha vingut a visitar, mireu mireu!









P2B Joc simbòlic

La importància del joc a l’educació infantil és clau en aquesta etapa, com també la imitació a través de les accions dels nens/es. També assumeixen un rol, establint normes de joc, arriben a acords... i comparteixen amb els altres moments d’alegria, s’ho passen molt i molt bé! Donem importància a deixar als infants experimentar i ajudar-los allò que vulguin fer en aquell moment per tal que el joc vagi evolucionant.


A la classe dels indis ens agrada cada vegada més ser més autònoms i anem desenvolupant habilitats personals, com podeu veure la relació amb els altres.








P2A S'acosta el Nadal

Ens hem fixat, al sortir de l'escola que ja hi han les llums de Nadal posades pel carrer i nosaltres també hem volgut decorar el nostre espai. 

Fa dies que estem preparant i treballant amb diferents materials: papers, pintura, ceres, diaris, cola blanca, purpurina, cel·lofana, esponges,.. No sabíem que es podien fer tantes coses i amb tants materials i alguns hem acabat tacats de cap a peus! 

Esperem que us agradin els resultats que veieu, nosaltres ho hem passat molt bé fent-ho.







dilluns, 3 de desembre del 2018

P2B Vida pràctica Montessori

Fa uns dies els infants de la classe dels Indis han començat a realitzar creacions que mica en mica impliquen més concentració. Com podeu veure el pensament lògic a través de la classificació i agrupació és clau en moments del dia.

Els Nins també conviden al joc simbòlic i a la creació d’històries, com també anar creant les seves accions de joc. Com podeu veure la seva versatilitat permet donar molts usos per part dels més petits.








Tió de Nadal

Avui hem tingut la visita del Tió de Nadal a la nostra escola i ja s'ha quedat amb tots nosaltres. Hem compartit un matí tots plegats abraçant al tió, estem encantats que estigui a la llar. Ara bé, l'hem d'alimentar i protegir molt del fred, aviat anirem a buscar el petit bastó per veure que ens porta!