dilluns, 27 de maig del 2019

Sortida Multisentim

Avui, els Pirates i Vaquers hem anat a l'associació JOC VIU, allà hem gaudit de diverses propostes on hem posat tots els nostres sentits a prova. Quan hem arribat ens hem dividit en dos grups i vam gaudir dels tres espais: un espai motriu sensorial, un espai psicomotriu i un espai multisensorial i de relaxació.


Els infants han pogut explorar infinitat d'objectes i materials, com textures, gronxadors, material de llum, un tub màgic d'aigua de colors.. per acabar, ens hem estirat per relaxar-nos i hem navegat en un llit d'aigua, quina diversió!

































P2B Protagonista de la setmana (Adriana)

Aquesta setmana la protagonista dels Indis ha estat l'Adriana!! Ha vingut molt decidida, emocionada i amb ganes de voler ajudar-nos a les mestres, i també desitjava explicar les seves fotos. Els seus pares van venir divendres a la tarda a ensenyar-nos una proposta molt engrescadora! Van portar samarretes blanques i molts retoladors de diferents colors per pintar-les!

Moltes gràcies Adriana per tota aquesta setmana i a la família per posar tantes ganes!!! 😉







P2A Joan Protagonista

Aquesta setmana hem tingut el Joan de protagonista!!! Després d'haver estat uns dies malalt, ha vingut amb moltíssima emoció i ganes. Aquí on el veieu... ens ha explicat un munt de coses que fa amb els seus pares i la família! Es veu que ho passa d'allò més bé amb ells, els papes que també han estat protagonistes aquesta setmana. Doncs ens han preparat una activitat sensorial molt divertida amb ampolles de plàstic i diferents materials (plomes, arròs, cigrons, macarrons...). Posant i traient dins dels envasos hem descobert diferents sons, textures i treballat la psicomotricitat fina. Al final ens ho hem emportat com a instrument a casa.

Moltes gràcies Joan i família! 😁😊









dilluns, 20 de maig del 2019

P2B Protagonista de la setmana (Matteo)

La setmana passada va tenir el plaer de ser el protagonista en Matteo! Va estar molt il·lusionat al llarg de tota la setmana i va ser molt responsable de les seves tasques a realitzar. A la tarda de famílies els seus pares ens van preparar una activitat que ens va encantar!!! Van crear una massa amb farina, oli i sal... van afegir coloraines i ... Va quedar com una mena de plastilina! Ens va encantar manipular-la i barrejar els colors. Després vam fer diverses formes amb diferents tipus de motlles i finalment vam plasmar la nostra maneta. Ens va quedar molt maco!

Moltes gràcies papis per la vostra dedicació!! 😃


P2A Yarik Protagonista

El Yarik ha estat el protagonista i ha compartit amb tots els Vaquers les fotos de la seva família i amics. Ha volgut protegir molt bé el seu mural perquè no es trenqués cap foto i s'ha esforçat molt a explicar-ho també.

El divendres, a la tarda de família, vam tenir l'oportunitat de viure un concert privat amb els seus pares. Doncs el pare ens va portar una guitarra i tots junts vam cantar unes quantes cançons que ens van deixar bocabadats. A més a més també vam pintar uns dibuixos que ens vam emportar a casa després.

Moltes gràcies a tota la familia!









P2A Laia Protagonista

La Laia ha estat la protagonista de la setmana i que bé ho ha fet!! Explicant les seves fotos i tot el que li agrada fer, ajudant als companys i a les mestres i sobretot... amb els papes! Quina activitat més divertida tenien preparada, una representació de teatre amb un conte on tots hem estat protagonistes! Ens ha agradat moltíssim!! Moltes gràcies.

I... moltes felicitats Laia pel teu aniversari, ja tens 2 anys i no podíem acabar la setmana d'una manera més dolça!!









dijous, 16 de maig del 2019