dilluns, 20 de maig de 2019

P2B Protagonista de la setmana (Matteo)

La setmana passada va tenir el plaer de ser el protagonista en Matteo! Va estar molt il·lusionat al llarg de tota la setmana i va ser molt responsable de les seves tasques a realitzar. A la tarda de famílies els seus pares ens van preparar una activitat que ens va encantar!!! Van crear una massa amb farina, oli i sal... van afegir coloraines i ... Va quedar com una mena de plastilina! Ens va encantar manipular-la i barrejar els colors. Després vam fer diverses formes amb diferents tipus de motlles i finalment vam plasmar la nostra maneta. Ens va quedar molt maco!

Moltes gràcies papis per la vostra dedicació!! 😃


P2A Yarik Protagonista

El Yarik ha estat el protagonista i ha compartit amb tots els Vaquers les fotos de la seva família i amics. Ha volgut protegir molt bé el seu mural perquè no es trenqués cap foto i s'ha esforçat molt a explicar-ho també.

El divendres, a la tarda de família, vam tenir l'oportunitat de viure un concert privat amb els seus pares. Doncs el pare ens va portar una guitarra i tots junts vam cantar unes quantes cançons que ens van deixar bocabadats. A més a més també vam pintar uns dibuixos que ens vam emportar a casa després.

Moltes gràcies a tota la familia!

P2A Laia Protagonista

La Laia ha estat la protagonista de la setmana i que bé ho ha fet!! Explicant les seves fotos i tot el que li agrada fer, ajudant als companys i a les mestres i sobretot... amb els papes! Quina activitat més divertida tenien preparada, una representació de teatre amb un conte on tots hem estat protagonistes! Ens ha agradat moltíssim!! Moltes gràcies.

I... moltes felicitats Laia pel teu aniversari, ja tens 2 anys i no podíem acabar la setmana d'una manera més dolça!!

dijous, 16 de maig de 2019

dimecres, 15 de maig de 2019

P0 Experimentació

Aquest mes de maig, els Bressolets han començat amb les experimentacions d'aliments. La setmana passada van observar, tocar i jugar amb la farina i, després, vam fer massa de pa amb farina, aigua i sal. Ens ho vam passar molt bé, mireu mireu!


P2B Protagonista de la setmana (Àlvaro)

La setmana passada el protagonista va ser l'Àlvaro. Li va agradar molt ser-ho i no va deixar perdre ni una ocasió per demostrar-ho, es va passar cada dia eufòric i molt participatiu 😊! A més, a la tarda de famílies va vindre la seva mare i vam poder fer la bandera de Portugal amb plastilina i palets, mirar els seus contes preferits i finalment un puzle d'avions i cotxes. Moltes gràcies per compartir-ho!!

dimarts, 14 de maig de 2019

P2 Sortida Can Ribas

Ahir vam anar d’excursió a Can Ribas, una experiència molt positiva per tots els infants de P2. Allà vam gaudir de l’entorn rural, i d’un circuit sensorial pel bosc. Us deixem unes imatges 😄