divendres, 31 de març del 2017

P2 Montessori

Som nens i ens agrada córrer, saltar, cridar, ballar, cantar, tirar-nos al terra, fer la croqueta, riure ben fort, etc. però, a vegades, també necessitem canalitzar tota la nostra energia i gaudir de moments de calma i serenitat. 

Les estones de relaxació i treballar amb materials Montessori (la manera com manipulem aquests materials) ens ajuda a aconseguir-ho.

El Mètode Montessori, en combinació amb altres mètodes, també l´integrem a la Llar ja que ajuda a fomentar: l´atenció, la concentració, l´escolta activa, l´ordre, el respecte, la socialització (saber compartir i esperar el torn), la seguretat pròpia, l´esforç personal, la tranquil·litat i l´autonomia, entre altres aspectes. També ajuda a saber escollir i a ser responsables de les pròpies eleccions. La mestra sempre hi serà, però com a guia.
Requereix d´un ambient preparat on tot té un sentit, proporcionant diferents oportunitats a l´ínfant.

(Amb dedicació, esforç i molta il·lusió es més fàcil aconsegueix el que es proposa. En aquest cas, l´exemple el tenim a les següents imatges al veure les cares de satisfacció en aconseguir allò que s´ han proposat)











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada