dimecres, 8 de novembre del 2017

P2 EXCURSIÓ XARAGALL


Els més grans de la Llar d´Infants hem marxat d´excursió amb els nostres companys de segon cicle d´Educació Infantil.
Per alguns de nosaltres ha estat la nostra primera excursió i ens ho hem passat d´allò més bé. Les nostres cares de felicitat ho deien en tot moment.

Ha estat un gran dia!! De bon matí ens hem acomiadat dels papes i dels avis, hem pujat a un autocar molt gran i cantant cançons hem arribat fins al bosc. Res més arribar hem esmorzat per tenir moltes forces ja que ens esperava un dia ben complert. Amb les panxes ben contentes hem iniciat la ruta a peu pel bosc. Allà hem agafat glans, pinyes i pinyons, fulles seques, castanyes amb el seu pelló punxegut, hem collit algun bolet, hem olorat algunes plantes com la menta, hem tocat la molsa, hem passat per sobre d´un pont, ens hem endinsat en una cova i hem trobat... al TIÓ DE NADAL!! Li hem dit que en poc temps l´esperem a l´escola.

També hem vist un quants animals i, fins i tot, els hi hem donat de menjar els glans que havíem collit anteriorment. Les porquetes s´ho estaven passant molt bé en aquella aigua de color marró; la vaca ens mirava mooooolt atenta; l´ànec estava calladet però l´oca estava ben enfadada i no parava de cridar, cap dels dos volia banyar-se a l´estany, potser tenien una mica de fred; els cérvols tenien molta gana, sort que vam agafar alguns glans per ells; els conillets eren ben bonics i ja s´havien fet la seva caseta per no passar fred; i el gall ens va cantar ben fort per donar-nos els bons dies, mentre les gallines anaven voltant.

Després de dinar hem jugat en un parc ben diferent i divertit, hi havia casetes, tubs, pujades i baixades, pneumàtics gegants i molta sorra. 

Ha estat una experiència molt maca, així que ja estem preparats per la següent aventura!!
































































































2 comentaris:

  1. Moooooltes gràcies
    És veu que ho han passat genial i que han après moooltes coses!!!
    Magnífica excursió
    😍😍😍😍

    ResponElimina
  2. Beautiful photos! Thank you for organising such a wonderful day!

    ResponElimina