divendres, 18 de maig del 2018

Excursió Multisentim

Ahir vam fer la nostra primera excursió!!!

Quina experiència més maca això d'anar amb autocar amb els companys de classe! Anàvem comentant tot el que veiem pel carrer: els cotxes, els autobusos, la gent, els gossos... Una vegada allà ens vam treure les sabates i ens vam dividir en dos grups.
Hi havia dues sales. A la primera hi havia un munt d'oportunitats motrius: un donut mòbil amb el qual ens podíem desplaçar, un camí sensorial molt llarg amb molts elements per poder tocar, un llit elàstic per poder saltar, un gronxador molt gran en el qual podíem pujar uns quants, molts matalassos formant pujades i baixades, mòduls de psicomotricitat per poder fer girs i rotacions, i una pila de coixins gegants per poder saltar i no fer-nos mal.
A la segona sala trobàvem experiències auditives, visuals i tàctils en un ambient més fosc: un llit d'aigua on ens imaginàvem que estàvem en un vaixell, bombolles projectades a terra i a la paret que havíem de trepitjar i agafar, fibres òptiques que canviaven de color quan les movíem, làmpades lluminoses que canviaven de color quan clicàvem uns botons... I, de cop i volta, totes les coses de color blanc es van il·luminar i va aparèixer la lluna!!!
També vam descobrir una plataforma que segons la nostra entonació de veu s'il·luminava més o menys. Hi havia unes mantes màgiques on ens estiràvem i semblava que ens abracessin, quin gust!!

Per finalitzar l'excursió, ens vam ajuntar els dos grups i vam fer una dinàmica de relaxació amb llençols flotant per sobre nostre i pilotes lliscant pel nostre cos!

Va ser un matí molt emocionant, ens va agradar molt compartir aquesta experiència junts. Vam estar tot el matí rient sense parar i gaudint al màxim de l'aventura!!!





















































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada