dimarts, 22 de maig del 2018

P2B Papes Ella

La setmana passada, coincidint amb la setmana de protagonisme de la Ella, van venir els seus papes a compartir una activitat amb tots nosaltres.

La Ella és va posar moooolt contenta en quan va veure entrar els seus pares per la porta. Tots, ben atents, vam escoltar l´activitat que ens havien preparat amb molt de carinyo.
El papa i la mama de la Ella treballen en l´àmbit científic i ens van voler ensanyar com funciona l´electricitat estàtica: entre tots vam elaborar unes papallones amb diferents papers de colors diversos. Posteriorment, vam fregar-nos un globus pels cabells i el vam apropar a les ales de la papallona. Semblava màgia!!!!!!!!!!!!!!! les ales es movien!!

Quina gran idea! Ens vam quedar ben sorpresos!!

Papes, moltes gràcies per l´activitat tan creativa i original que ens vau preparar però, sobretot, gràcies pel vostre temps, la vostra capacitat d´adaptació i la vostra motivació en tot moment.
Thank you very much ❤

La Ella va ser molt feliç i encara recorda el dia que els seus papes van venir a fer papallones (amb electricitat estàtica) a la seva classe.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada