dimarts, 12 de juny del 2018

P2B_família Ainhoa

La setmana passada va venir la mama de l´Ainhoa a compartir una estoneta de tarda amb nosaltres.

L´Ainhoa ja ens ho anava enunciant des de feia uns dies, però només ens anava explicant petits detalls perquè fos sorpresa.

Quina activitat més entretinguda i ben praparada! Era una activitat de nens grans, com nosaltres! Havíem d´escoltar molt bé les indicacions, ja que havíem de seguir diferents passos per arribar a l´objectiu final: muntar 3 trencaclosques.
Ens vam dividir en tres grups, cada grup estava associat a un color. Havíem de buscar les peces del nostre color i aconseguir muntar el trancaclosques. Després ens els podíem intercanviar per poder participar i fer-los tots.
Els trencaclosques portaven una sorpresa guardada: eren fotografíes de la clase dels Indis!!!!!!!!!!!!!
Com ens va agradar veure´ns i buscar-nos entre tantes peces.

L´Ainhoa estava molt entusiasmada amb la idea de que vingués la seva mama a la seva classe. Res més veure-la entrar per la porta va anar a ajudar-la a portar i treure tot el material de la bossa. Es va mostrar ben atenta i col·laboradora en tot moment.

Mama, moltes gràcies per l´activitat tan ben pensada que vas compartir amb nosaltres però, sobretot, moltes gràcies pel teu temps, la teva paciència 😉, la teva col·laboració i la voluntat de fer-nos a tots partíceps.













































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada