diumenge, 3 de juny del 2018

P2B_família Joan i Martín

Divendres passat vam tornar a rebre la visita dels papes del Joan i del Martín, aquesta vegada coincidint amb la setmana de protagonisme del Joan.

En Joan tenia moltes ganes que arribés la seva setmana per poder ensayar-nos i explicar-nos les seves fotografies, per portar la medalla, per fer "tasques de prota" i per rebre als seus papes a la seva classe.

Vam passar una graaaaaaaan tarda! Els papes del Joan venien carregats de grans sorpreses:
Primer, vam apagar les llums de classe per poder veure les diferents formes amb la taula de llum. Tots vam poder participar, hi hacia figures per tothom.
Després vam fer de fotògrafs amb una càmera fotogràfica que semblaba ser màgica: per poder fer una foto havies de mirar per un petit forat, pressionar un botó i......en pocs segons sortia la fotografia pel costat. La ventilàvem una mica i, poc a poc, anava sortint la imatge. Quina il·lusió ens feia veure als nostres amics a les fotografies que acabàvem de fer.
Per acomiadar la tarda i la setmana, vam saltar i riure molt esclatant centenars de bombolles que sortien d´una màquina. Va ser molt divertit!

En Joan i el seu germà, ajudant i company incondicional Martín estaven feliços de d´estar amb els seus papes i els seus amics.

Als Indis ens agrada molt que vingueu a compartir una estoneta de tarda amb nosaltres!!
Moltes gràcies 😀










































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada