dimarts, 25 de juny del 2019

P2B Protagonista de la setmana (Clara)

La Clara ha estat la nostra protagonista durant la setmana passada. Sense dubte, ho ha fet genial. Divendres a la tarda, la família de la Clara va compartir una estona amb tots els Indis i va tenir l’ajuda del seu germà gran!! Va ser una tarda ben divertida i tots 4 van marxar de vacances d’estiu. Moltes gràcies familia 😄








divendres, 21 de juny del 2019

P2B Aniversaris

Aquesta setmana hem celebrat més aniversaris, concretament de la Júlia i la Paula.
Cada vegada us aneu fent més grans! Per molts anys, que tingueu un bon dia ❤






















P1 English time


Us volem ensenyar com aprenen els nostres Pirates anglès.
Cada tarda tenim la gran sort de poder conèixer aquesta nova llengua a través de diferents recursos, com per exemple,   cançons, titelles, jocs i contes. Com podeu veure, durant aquesta estoneta ens ho passem molt bé i aprenem molt! Us deixem unes imatges i vídeos.









dilluns, 17 de juny del 2019

P1 Descobrim la llimona

Fa uns dies els Pirates vam experimentar i descobrir la llimona, les hem tocat, hem conegut la seva olor, hem tastat… mmmm són molt àcides!!



















P2B Protagonista de la setmana (Valentina)

Ja estem acabant aquest mes de juny, i la Valentina ha sigut la protagonista de la setmana passada! Volem felicitar-la per tot el que ha fet, ens ha ajudat molt i ha compartit les seves imatges amb tots nosaltres. Com podeu veure els seus pares van venir divendres a la tarda a fer-nos una activitat per saber rentar-nos les dents d’una manera molt divertida.

Us deixem un vídeo, gràcies papis de la Valentina!!!😃







P2B Aniversari Clara

Avui volem felicitar a la CLARA, ja té 3 anys!!!

Per molts anys, que siguis molt feliç.