dimarts, 29 de setembre del 2020

P2-A Per molts anys!

Avui a la classe dels Vaquers hem celebrat el primer aniversari del curs! Per molts anys, que siguis molt feliç!!! 🎂💗








dimarts, 22 de setembre del 2020

P0 Proposta sensorial

La paret és una proposta que van gaudir els més petits de la llar fa uns dies, podem dir que gràcies a les textures es troben amb materials molt diversos.

L'objectiu és que els més petits observin, toquin i manipulin aquests materials a través de les mans per obtenir una millor informació i sensació de les característiques dels objectes.

Quan són una mica més grans, aquesta paret ha d'evolucionar cap a una proposta més interactiva, com per exemple amb cremalleres, interruptors, etc.

Com podeu veure ens encanta experimentar i a la classe dels bressolets no parem 😄














divendres, 18 de setembre del 2020

P1 Psicomotricitat

Els Pirates gaudeixen molt de les estones de psicomotricitat cada setmana.

La psicomotricitat els ajuda no només a moure el cos i fer exercici, sinó que també els ofereix la possibilitat de fer un procés de maduració psicològica i emocional.

Des de la llar, ajudem als infants a fer aquest procés a partir del joc espontani, amb un material determinat que no ho trobem al nostre espai de referència. Els infants creixen, juguen i aprenen principalment a través del moviment i de la relació amb els altres.

Així són, doncs, les sessions dels pirates a psicomotricitat. Mireu mireu!!



















dijous, 17 de setembre del 2020

P2 Petits moments

A la llar anem veient i observant petits moments, a vegades intensos, a vegades ple d’experiències i aprenentatge. Anem cuidant tots els diversos moments del dia, per tal que cadascun dels infants i famílies us trobeu com a casa.

De ben segur que aquests petits moments, esdevindran grans... mestres i famílies ens anem adaptant als nous ritmes i rutines de la vida quotidiana.