dimecres, 31 de juliol del 2019

Bon estiu i bones vacances!

Aquest mes s’acaba, i volem acomiadar-nos d’aquest curs escolar. 
Ens acomiadem fins al setembre i us desitgem un molt bon estiu, l’escola tornarà a obrir les seves portes amb noves il·lusions i amb moltes ganes d’oferir un espai acollidor i enriquidor per créixer.

Moltes gràcies a totes les famílies que feu possible aquest curs i els pròxims!!! 😃



dilluns, 29 de juliol del 2019

P2B Aniversari Àlvaro

Avui hem celebrat un dels aniversaris d'agost, l'Àlvaro farà d'aquí molt poquet 3 anys!! 
Que siguis molt feliç avui i sempre 😊










dimecres, 17 de juliol del 2019

P2B Aniversari Joan

Avui hem celebrat que en Joan ha fet 3 anys!!!😋 
Que gran s’han anat fent a poc a poc amb tots els indis! 
Moltes felicitats, esperem que siguis molt feliç i en compleixis molts més!! 🎂













 





dimecres, 3 de juliol del 2019

P2 Explorem la gelatina

L'experimentació és una font d'aprenentatge infinit, que dóna il·limitables possibilitats de coneixements, sensacions i emocions. L'experimentació posa en manifest tot el seu cos, i així ho hem volgut fer. 

Els Vaquers i els Indis han gaudit a través de totes les parts del seu cos aquest moment tan màgic i divertit, ells i elles han estat els protagonistes i han decidit de quina forma han volgut interactuar amb un material quotidià presentat d'una forma diferent del que acostumen a veure i sentir. Aquest és l'avantatge que tenim en el transcurs del seu moment evolutiu, ja que proporcionar-los noves formes de manifestar un material a l'abast, proporciona també noves sensacions i nous aprenentatges que en altres moments no es donen.  


Així doncs, com ha arribat el bon temps, hem escollit l'experimentació amb gelatina de diferents sabors i colors reconeixent els colors verd, taronja i groc, donant consciència a nous estats dels aliments, proporcionant noves textures i sabors… 😋




















Jocs d'aigua


Arriba “el caloret” i, com sempre, arriben els… jocs d’aigua!!! Així ens permet passar el mes de juliol més bé, molt fresquets i ens ho passem molt bé! Us deixem unes imatges de tots els nens i nenes de la nostra llar!! 😊