dijous, 30 de gener del 2020

Dia de la Pau

Un any més hem celebrat el dia de la Pau a l’escola, els nens i nenes de P2 hem esmorzat junts i després hem explicat a través de contes i cançons la importància d’aquest dia. Els infants de P0 i P1 ho han celebrat amb música, cançons, abraçades i petons... tot això ens ha acompanyat en aquest dijous tan important










dimarts, 28 de gener del 2020

Minimusics per un dia!

Aquest matí hem gaudit d’unes propostes musicals a càrrec del projecte de Minimusics. Hem pogut viure la música com un món màgic, divertit i ple de possibilitats per tal de despertar la curiositat i l’interès dels nens/es de la llar.




















P0 Psicomotricitat

Els més petits de la llar hem gaudit d’un matí a la sala de psicomotricitat, hem fet rodolar les pilotes, hem agafat i picat amb algunes, ens hem enfilat pels matalassos... Cada dia anem fent front a nous reptes i agafem més força en les cames i braços, mireu mireu!




















divendres, 24 de gener del 2020

P2B - Per molts anys!! (Aniversaris Gener)

Aquest mes de gener, els Indis s'han fet moooooolt grans!!! 😀🎂 ja formen part del club del 3, com veieu, hem preparat corones, bones felicitacions i sobretot s'han fet molts petons i abraçades, esperem que hagi estat un dia molt especial per ells!