dimecres, 26 de gener del 2022

P1 Experimentació amb papers

Experimentar durant la primera infància fa que els infants interioritzin la seva experiència d'una forma pròpia i que puguin construir els seus propis significats.

En aquest cas, els infants d'1-2 anys hem experimentat amb papers de diferents textures, mides, formes i colors on els infants han pogut esquinçar, arrugar, manipular, llençar i, com els papers pesen poc han pogut veure com queien.

A través d'aquesta proposta hem afavorit: la interacció amb el món físic, la descoberta de les diferents textures, colors, mides i formes en què podem trobar el paper.

Han gaudit descobrint la realitat i els colors a través del paper de cel·lofana. Hem vist que el paper de seda és fàcil de trencar i arrugar i que les cartolines són més dures i no les podem arrugar i trencar tan fàcilment. També han descobert que hi ha alguns papers que fan efecte mirall.

Per últim, els pirates han fet un gran treball en equip i han col·locat lliurement els diferents tipus de paper que han volgut a un paper i hem penjat el mural a classe.

































dilluns, 17 de gener del 2022

P2A L'estona de dinar

 Aquesta setmana us volem mostrar com és l'estona del dinar a la classe dels vaquers i les vaqueres.

Volem ensenyar-vos quina cançó és la que cantem per preparar-nos, com ens agafem els plats i els servim a la taula i la classificació que fem amb els plats i els coberts quan acabem de dinar.
Ara tenim una nova tasca, estem aprenent a guardar els tovallons a la nostra motxilla i tot seguit, anem al lavabo i ens rentem les mans i la boca tots sols.

Després de fer totes les nostres rutines durant el dinar, és hora de descansar!



















P2B Aniversaris

Aquest mes de gener alguns dels nostres Indis s'han fet grans...!

Moltes felicitats, que sigueu sempre tan feliços 😀🎂