dimecres, 26 de gener del 2022

P1 Experimentació amb papers

Experimentar durant la primera infància fa que els infants interioritzin la seva experiència d'una forma pròpia i que puguin construir els seus propis significats.

En aquest cas, els infants d'1-2 anys hem experimentat amb papers de diferents textures, mides, formes i colors on els infants han pogut esquinçar, arrugar, manipular, llençar i, com els papers pesen poc han pogut veure com queien.

A través d'aquesta proposta hem afavorit: la interacció amb el món físic, la descoberta de les diferents textures, colors, mides i formes en què podem trobar el paper.

Han gaudit descobrint la realitat i els colors a través del paper de cel·lofana. Hem vist que el paper de seda és fàcil de trencar i arrugar i que les cartolines són més dures i no les podem arrugar i trencar tan fàcilment. També han descobert que hi ha alguns papers que fan efecte mirall.

Per últim, els pirates han fet un gran treball en equip i han col·locat lliurement els diferents tipus de paper que han volgut a un paper i hem penjat el mural a classe.

































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada